De wereldberoemde droomstedentrip: Los Angeles


Stedentrip Los Angeles

De stad van dromen, de Stad der Engelen. Los Angeles is de op een na grootste stad van de Verenigde Staten en heeft verschillende bijnamen. De meest gebruikte naam van deze stad is de afkorting L.A. Los Angeles staat bekend om de entertainment industrie. Hollywood staat namelijk bekend als de plek waar de internationale films vandaan komen. De sterren van deze films wonen in Los Angeles, in de dure wijk Beverly Hills. Een metropool staat er om bekend dat er een grote stad is met voorsteden. Los Angeles is een samensmelting van steden die samen deze grote stad vormen. Als je naar Los Angeles afreist moet je er wel op voorbereid zijn dat de bezienswaardigheden redelijk verspreid liggen in de stad. Wil je alles bekijken, dan zul je nogal wat kilometers moeten maken. Een goede tip is dan ook zeker onmisbaar als je Los Angeles bezoekt.

Stedentrip Los AngelesLaten we als eerst maar eens beginnen met Hollywood. Hollywood staat bekend om zijn filmindustrie. Het symbool van Hollywood ligt in de bergen van Hollywood, de Hollywood Hills. Dat zijn natuurlijk de grote, witte letters HOLLYWOOD. Een ander bekend stuk van Hollywood is de Sunset Strip. Dit is een stuk van ongeveer anderhalve mijl wat vooral bestaat uit boetieks, restaurant en billboards. Wat je natuurlijk ook niet mag vergeten zijn de sterren van de Hollywood Walk of Fame. Dit zijn sterren van beroemdheden die in het trottoir liggen langs Hollywood Boulevard en Vine Street.

Als je genoten hebt in Hollywood dan is Beverly Hills ook een aanrader. Beverly Hills is bekend door zijn vele beroemde inwoners. Er staan gigantische huizen. Beverly Hills wordt ook veer gebruikt als decors in verschillende films. In Beverly Hills zijn ook verschillende luxe restaurants te vinden met keukens van wereldklasse. Het is ook mogelijk om verschillende tours te doen door deze stad.

Als je van films en beroemdheden houdt dan heeft Los Angeles je veel te bieden. Geniet van de dingen die je normaal gesproken op de televisie ziet en vertel je droomstedentrip in geuren en kleuren na.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten